MHV 809 ANTARES sejles i dag af Hjemmeværns- flotille 363, der har kajplads i den nyrenoverede Skovshoved havn. Flotillen, der er landets ældste, er i god gænge med mange aktiviteter, både på vandet og i land. Skulle hjemmesiden have givet lyst til at høre mere, så tast på KONTAKT i menuen.
©2013 Støtteforeningen for Hjemmeværnsflotille 363 - Skovshoved
VÅBENSKJOLD (HERALDIK)
TEGNET AF: Allan Johnsen, og udformet af Søvernets heraldikekspert. Der skal anføres at Skovshoved også har fået tilladelsen til ankeret fordi den er landets første og dermed ældste flotille. Autorisation: Flotillens våbenskjold er autoriseret ved HJK/MHI skr. nr. 407-1560 af 14. april 1993 Retningslinjerne omkring våbenskjoldet j.f. HVK/MHI skr. nr. 407/1003 af 7. april 1989
BLASONERING AF VÅBENSKJOLD
I blåt skjoldfelt en bølgelinje i sølv, herover et anker I guld. Skjoldet hviler på et anker, hvorover en kongekrone, omgivet af et marineblåt guldkantet bånd. hvori - i guldskrift - navnet MARINEHJEMMEVÆRNET. Nederst et slynget bånd med HVF 363 Skovshoved MOTIVERING Ankeret symboliserer det tidligere Flotillemærke givet af Arveprins Knud. Bølgelinien symboliserer Flotillens operationsområde Øresund.